sreda, 10. oktober 2012

Domače naloge

PRVA DOMAČA NALOGA

Naredite si seznam slovenskih fotografov, s katerimi bi v naslednjem letu želele delati. Seznam naredite skrbno in poznajte dela teh fotografov. Ne jih je poiskati na FBju in si zmišljevat, da so krasni, ker so vaši sošolci ali sorodniki. Seznam naj vsebuje DESET fotografov in ga pošljite po mailu, naslednji torek pa jih bomo obravnavali.


DRUGA DOMAČA NALOGA

Fotografiranje ta petek bo potekalo v kopalnici, specifično v banji (polni). (Zgodovinski je prestavljen za teden dni.) Dekleta imejte s sabo: kožno spodnje perilo kot vedno, lahko kakšno obleko, ki ne bo poškdovana v umazani vodi (od ličil in barvil...) - ter nek tematski rekvizit. Menili smo se, da bi bila ena obdana s svečkami, druga s papirnatimi ladjicami, tretja z račkami, četrta s kačami ... iz gline ... (>.<), ena pomazana s temperkami, druga časopisnim papirjem, itd....... Vsaka si naj nekaj izbere, čim bolj izvirno, in to sporoči na mail, da se ne boste križale!

Zbor bo ob enih pri MCCju in prevoz bomo uredili med sabo. Tiste, ki nimate avta, povejte in imejte s sabo en evro, da plačate tisti, ki ga bo imela. Zaenkrat, mislim da, imajo avtomobile Maruša, Apolonija ... 

javite tudi urnik prihodov in odhodov, da lahko čim bolje izkoristimo prevoze. Lokacija je v Veliki Pirešici, približno 10 minut iz Celja proti Velenju. Točen naslov dobite na mail.


TRETJA DOMAČA NALOGA

Ta sodi pod izobraževanje vsesplošne razgledanosti. Nekaj, kar lahko vadite tudi med fotošuti...
           Naredite si seznam desetih tujih jezikov (slovenski in angleški torej ne štejejo, ker jih vsi znamo ... In mogoče naj ne bodo popolnoma vsi evropejski, čeprav seveda nekih bizarnih neznanih jezikov tudi ne zdaj nizat, saj je možnost, da vas bo modna kariera odnesla v Botswano relativno majhna.) in se v njih naučite tri najbolj osnovne izraze za

                      DOBER DAN/POZDRAVLJENI
                      HVALA/HVALA LEPA
                      NASVIDENJE

Popolnoma nič ni narobe, če znate te tri fraze v popolnoma vseh večjih jezikih tega planeta.

Ni komentarjev:

Objavite komentar