ponedeljek, 3. september 2012

Komentarji kandidatk :D


Spretno dnevi so hiteli,
Enako hitro so hitela naša pričakovanja,
Pa je kar naenkrat bila tu,
Teško pričakovana, glasno obdana,
Ekipa, ki se bo trudila za nas.
Mlade ljudi, nas spodbujala,
Bo jo opazovala, učila, občudovala!!
Resne obraze ne podpiramo,
So s skrajno nasmejanimi obrazi dejali,
Krasne pričeske, odlični make-upi,
Ambicijozne pa so itak fotografije naše odlične fotografinje!!

Asistenca naših vseh prisotnih,
Veliko nam pomeni,
Dejansko se to dogaja!!!!
In me punce smo to zaznale na prvem fotošutingu,
Celo popoldne se trudimo,
In izžarevamo vso energijo,
Ja ne bomo znale reči velik hvala vam,
Andreja, Ninek, Klarek, Tami, ki ste se odločile za ta projekt
SEPTEMBRSKA AVDICIJA!!!!
                     Kimi



"Pregovor pravi, da je vsak dan lahko nov začetek, da spremenimo življenje. Zato vsako priložnost, dobro priložnost, skušam zagrabiti, če je le ona pripravljena zagrabiti mene. Pri vašem Projektu Avdicija se mi je zgodilo prav to. Priložnost je zgrabila tudi mene, saj sem na našem prvem srečanju, dobila neverjetno motivacijo, ker ste mi resnično vlili upanje, da celo imam možnost za zmago, zato sem pripravljena na 100% predanost in vsak izziv bom v celoti sprejela, ker SEM v tem projektu FOR THE WIN!"
                     Pia Piršič

"Moj prvi vtis o Septembrski Avdiciji je bil, da ste vse to vzeli zelo resno in profesionalno. Da nas ne boste le postavili pred fotografski aparat in pričakovali lepe fotografije, ampak nas boste resnično naučili še veliko drugih uporabnih stvari. Kot so zdrava prehrana, ukvarjanje s športom, kako dobro pozirati (spoznati svoje kote in svetlobo :D ), kako se obnašati v modnem svetu ter že veliko drugih nasvetov, ki nam bodo vedno koristili. In ta vaš profesionalni pristop mi je bil zelo všeč, saj vem, da bom odnesla veliko izkušenj iz Septembrske Avdicije. Komaj čakam torkovo delavnico, petkovo slikanje ter vse vaše nasvete :) "
                       Maruša Orel

"Zjutraj sem se zbudila že zelo zgodaj, tako sem bila živčna. Ko pa sem prvič stopila skozi vrata v dvorano pa sem spoznala, da je pravzaprav vse zelo sproščeno. Vse žirantke so super, Eva, Tamara, Klara in Andreja so res zelo profesionalne, kar sem tudi pričakovala. Ko smo dobile v roke vprašalnik, se mi je zdel otročje lahek, dokler nisem prišla do dela, ko so od nas pričakovale tudi znanje. Če bi lahko ponavljala bi rešila polovico več kot sem. Ampak, takrat sem bila tako živčna, da se nisem spomnila niti enega slovenskega (pozabila sem priimek Eve.. :( ) ali tujega fotografa (gledala sem vse sezone top modela, tako da je tole kar greh,da sem pozabila Nigela Barkerja). Ampak, tu sem, da se učim in naučim in vem, da bom po dveh mesecih super model z ogromno znanja in elegance. Hvala vsem štirim. Super je bilo. :) "
                       Klavdija Žvegler

"Dan se mi je začel boljše kot drugi dnevi, namreč do včerajšnega dne nisem kaj preveč razmišljala o prvem dnevu in avdiciji. Kar je bilo dobro zame, da nebi bila preveč živčna. Zato sem se samozavestno odpravila na pot in poskušala odmisliti kaj vse bom morala narediti, da bi imela čim boljši pristop. V mislih sem si zato raje predvajala pesmi in sem čisto pozabila zakaj sploh grem v Celje. Ko sem prišla, sem bila zadovoljna, ker sem hitro našla predavalnico in tam mirno počakala do začetka. Ko pa je prišel čas za vprašalnik, sem ga hotela rešiti zelo počasi, ker sem večino odgovorov želela izpolniti premišljeno. Vem, da včasih preveč razmišljam ampak še vedno se mi zdi, da nisem odgovorila na vsa vprašanja tako kot sem želela. Na koncu pa mi je bilo všeč, da so si žirantje vzeli malo časa, da na hitro spoznajo vsaj delček vsake kandidatke. Moj pristop mi je bil zelo všeč, ker sem se počutila po koncu zelo sproščeno in odkorakala proti postaji z nasmeškom. :)"
                      Ana Cvetičanin