sreda, 19. september 2012

Petkov fotošut: očala in uhani

Lokacija bo zelo blizu MCCja, minuto stran, na naslovu: Stanetova 18 (nasproti trgovine Madness, hehe), drugo nadstropje, stanovanje na desno.In prosim, ne klicat Tamare ali spraševat, kje to je, ker je po vsem tem času že res nujno, da se znajdete same.

Tiste, ki imate možnost, lahko pridete že pred eno uro, ker bo tema poslikava obraza in se zna zavleči, sicer pa bo snemanje trajalo okvirno od ene ure do večera. Javite, kdaj lahko pridete!

S seboj prinesite OBVEZNO:
               - vse, kar smo se že do zdaj učili (vodo, hrano, udobne čevlje, jopico, revije za brat...)
               - itaq nujno - spodnje perilo kožne barve
               - UMETNE TREPALNICE (ne preveč kičaste, prosim ... Baje se dobi kulske um.trepalnice v sex shopu, ampak tudi v DMu jih imajo, običajne. Predlagam, da s seboj prinesete tudi majhne škarje, da se jih boste naučile obrezati in nalepiti.)
               
Neobvezno pa: če imate kakšne dobre barvne leče, body paint...

Za domačo nalogo do jutri na mail septembrskaavdicija@gmail.com pošljite eno skulirano sliko modela s sončnimi očali, za katerega se vam zdi, da ima dobro, domišljeno in izvirno pozo, ki vam bi vam lahko bila v pomoč!

 In ne pozabit vadit poziranja ! To bo zdaj vaš zadnji fotošut pred pričetkom izločanja. Nobena ne more več imeti izgovorov, da ne zna, ne ve kako, ne razume kaj so koti in kaj svetloba. Videle ste že, povedali smo vam že, kje so vaše pomnjkljivostii. Odnos s fotografom že imate, poznate se že, kakšne ste videti, torej ne bit nepripravljene ali imet treme. Znat! :)