sreda, 12. september 2012

Navodila za petkov fotošut v Vili Savinji

S sabo imejte OBVEZNO:
     - spodnje perilo kožne barve
     - visoke pete
     - vso opremo, o kateri smo se do zdaj učili (vodo, prigrizke, vlažilne robčke...)
     + EN VEČER PREJ, KO SI OPERETE LASE, SI JIH NAVIJTE NA DROBNE VIJALKE ALI PA SPLETITE V DESET TESNO (NE SMEJO BITI PREVEČ RAHLE=KR NEKI VJUGASTE) SPLETENIH KITK OD LASIŠČA DO KONIC! ZJUTRAJ SI DAJTE RUTO ALI KAPO ČEZ NJIH IN JIH NE RAZPLETAJTE DOKLER NE BOSTE NA FOTOŠUTU! Če vas bodo v šoli čudno gledali, zakaj hodite z navijalkami okoli, mirno skomignite: pomemben fotošut imam zvečer ;)

Če pa imate to možnost, pa prinesite še:
       - elegantne obleke (dolge, večerne...)
       - kakšno dolgo, lepo blago, kak til, šal, čipkaste zavese, itd...
       - lepo plastično cvetje (razen maka!)
       - kakšen artefak, ki bi sodil v ambient

Dobimo se po dvanajsti v Vili Savinji. Stavbe ne morete zgrešit, ker je ogromna


jaz pa bom tam verjetno že opoldne. Če katera utegne, lahko pride še pred prvo uro. Si bom vzela čas in jo naličila po svoje, da peljem na testno vožnjo svojo novo Ben Nye paleto :)))

Načeloma lahko vprašate, kje je rondo proti Laškemu ali kje je Kapucinska cerkev. Ko boste enkrat gor po stopnicah pred cerkvijo, ste le še eno dvorišče stran od vile.
Tule je še zemljevidek za tiste, ki so zgroženi, kako veliko je Celje :)


Tema bo "gala", kar pomeni, da boste urejene v dame iz visoke mode, pozirale boste v dragem ambientu, elegantnem, malce grajskem. Tista, ki bo želela že tu, ker je scena tako lepa, opraviti posnetek v kopalkah, naj s sabo prinese kopalke. Prisoten bo tudi varnostnik, da nam kdo ne bo težil, tako da, ne se bat.

Kakšno vprašanje? :)