nedelja, 28. oktober 2012

Fotošuti med počitnicami

Kot rečeno, bi vas (jaz, Eva) rada te dni imela malce na samem, da vas lahko fotografiram brez pritiskov in pričakovanj. Kar tako, kot da sem vaš paparac :) Pišite na Avdicijin mail, pretty please, in si izberite dan, ko se mi boste lahko zjutraj pridružile na sprehodu in nato preživele z mano še preostanek dneva. Na tem slikanju bom naredila seznam prizorov in razpoloženj, ki do sedaj še niso bili ujeti in jih doštukala za vaš potencialni BooK. :)

V PETEK pa bo fotošut bolj futuristične tematike. Rečemo mu Plantagenet3000 - Plantageneti so bil sitna kraljevska veja, ki so stalno hoteli biti glavni, vendar so na ta način ostali brez svoje človeške plati. 3000 pa, ker bo to kao moda prihodnosti :)

Takle je vaš izziv/domača naloga:

Obleke, nakit, očala ali orožje si boste naredile iz barvnih prosojnic oziroma folije. Predstavljajte si prihodnost, v kateri skoraj nič ni več organsko, skoraj nič ni več osebno, niti ve. Makeup bo grob, frizure bodo čeladaste, ve pa morate prinesti 'obleke'. Če imate doma ali lahko kupite, si nabavite blago, ki je hladno, kovinsko in popolnoma brez vzorcev. Recimo temno vijolično trdo blago ali pa kaj mrežastega, hladnega, ali plastika ... Skratka, skorajda andoidskega. Ampak ne v preveč srebrnkastih tonih - lahko je pisano, le da je enobarvno. Tule je približna skica :)

Tole bitjece bi imelo zlepljen, polikan frufru, kockst makeup, ovratnik iz perforirane plastične folije, majico iz neprijetnega lateks materiala, krilo iz plastike, in tako naprej...
              Oblike naj bodo čim bolj geometrične, s čim manj podrobnostmi. Kreativnost na peclje, vmes pa se vidimo v Ljubljani!
              Zraven imejte, prosim, še obvezno umetne trepalnice in vse, kar smo se do zdaj naučili!