torek, 2. oktober 2012

Po današnjem ocenjevanju...




Pozitivni del tokratnega ocenjevanja so bile nagrade, podeljene za 'najboljšo fotografijo' po mnenjih naročnikov. SeXes so z goro pločevink svoje energijske pijače ter majico z napisom pohvalili Lauro in Klavdijo, medtem ko je torbico Rosa dobila Maruša.

Romena kartona sta dobili Pia in Barbara; Lari ostaja še od zadnjič. Dekleta se morajo izkazati na prihajajoči modni reviji!

Izključeni tokrat pa sta bili Ana, ker ji prevečkrat ni uspelo priti na fotošut ali predavanje, ter Suzana, katere fotografije so bile po mnenju žirije, kolegic in naročnikov najšibkejše.



2 komentarja:

  1. MORAM POVEDAT, DA SI VELIKO UPATE. IZLOČITE KANDIDATKO, KI ZARADI TEGA, DA KOMAJ ZBERE DENAR, DA PRIDE TJA, KAMOR JI NITI NE POVESTE TOČNEGA NASLOVA, PA ŠE PRIČAKUJETE DA ZARADI VAS "ŠPRICA" POMEMBNE PREDMETE V ŠOLI. NE PONUJATE RAVNO BAJNIH NAGRAD, DA BI SE LAHKO ŠLI KOT AMERICA'S TOP MODEL SCENO. RAJE NASLEDNJE LETO RAZPIŠITE TERMIN POLETI, KO IMAJO DEKLETA ČAS, RAZEN, ČE DEJANSKO PRIČAKUJETE DA ZARADI VAS TAKRAT PAVZIRAJO. PA VI KVAZI STROKOVNJAKI SPUSTITE SE RAJE MALO NA TLA, DA VAS NE ODNESE, TAKI BOGOVI PA SPET NISTE.

    OdgovoriIzbriši
  2. Oprosti, Anja, morala boš povedati, o kateri kandidatki govoriš, ki naj bi jo po krivici izločili? Kar se tiče denarja, 50€ ni veliko za to, kar mi mislimo, da ponujamo in to so fotografije, s katerimi - vsaj, kolikor smo me tega mnenja - bodo imele nadebudne manekenke izkušnje in pa seveda liste v booku. Pa tudi kdaj natančno naslov ni bil naveden na blogu prosim povej? In kdaj smo zahtevale, da šprica? Ta je pa kr močna. Vidim, da se greš advokatinjo, pa niti enkrat nisi bila prisotna. Če bi bila, bi videla, da veliko deklet pride precej pozno, saj jih počakamo, da končajo s poukom in se prilagodimo njim. Ne gremo se ANTM, niti približno, kar pa se bogov in boginj tiče - ali ti misliš, da v svetu mode dejansko ponujajo toliko potrpljenja in nagrad, kot mi? Odgovori mi prosim na ta vprašanja, potem pa bova nadaljevali tvoj ugovor. Koga smo po krivici izločili, po tem, ko smo zahtevali, da pavzira, da je lahko dva popoldneva na teden na naših predavanjih?

    OdgovoriIzbriši